Winter lesson timetable

Monday - Closed.

Tuesday:

Time Level Duration Instructor
9:30 Take back the reins 1 hour Abby Cooke
10:30 Take back the reins
1 hour
Abby Cooke
11:30 1 hour hack 1 hour Escort
13:00 Adult 2 hour hack 2 hours Escort
14:00 Adult 1 hour hack 1 hour Escort
16:00 Child level 1 30 mins Jan Hope
16:00 Child lead rein 30 mins Charlie B
16:30 Schools 45 mins Charlie/Jan
17:15 Child level 2 30 mins Jan Hope
17:15 Child level 4 30 mins Charlie B
17:45 Child level 3 jump 45 mins Charlie B

Wednesday:

Time Level Duration Instructor
10:30 Adult 1 hour hack 1 hour Escort
13:00 Adult 1 hour hack 1 hour Escort
16:00 Child level 1 30 mins Abby Cooke
16:00 Child lead rein 30 mins Karen Joynson
16:30 Schools 45 mins Abby/Jan
17:15 Child level 2 30 mins Karen Joynson
17:45 Adult level 3 45 mins Karen Joynson
18:15 Adult level 4 45 mins Abby Cooke

Thursday:

Time Level Duration Instructor
10:30 Adult 1 hour hack 1 hour Escort
13:00 Adult 2 hour hack 2 hours
Escort
14:00 Adult 1 hour hack 1 hour
Escort
16:15 Lead rein plus 30 mins Alice
16:15 Lead rein 30 mins Charlie
16:45 Child level 1 30 mins Charlie
16:45 Child level 2 30 mins Alice
17:15 Child level 4 45 mins Charlie

Friday:

Time Level Duration Instructor
10:30 Adult 1 hour hack
1 hour
Escort
13:00 Adult level 3 1 hour Julie Crew
14:00 Adult level 4 1 hour Julie Crew
14:00 Adult 1 hour hack 1 hour Escort
16:00 Child lead rein 30 mins Alice Gregory
16:00 Child level 1 30 mins Charlie
1630 Child level 1 plus 30 mins Charlie
17:00 Child level 2 30 mins Alice Gregory
17:45 Child level 4 45 misn Charlie

Saturday (peak time rate):

Time Level Duration Instructor
8:45 Adult level 4 45 mins Sam Tucker
9:30 Child beginners lead rein 30 mins Karen Joynson
9:30 Adult level 3 45 mins Sam Tucker
9:45 Adult 1 hour hack 1 hour Escort
10:00 Child level 1 30 mins Abby Cooke
10:00 Child level 3 30 mins Karen Joynson
10:15 Child level 4 45 mins Sam Tucker
10:30 Child level 2 plus 30 mins Karen Joynson
10:30 Child beginner lead rein 30 mins Abby Cooke
11:00 Child level 2 30 mins Abby Cooke
11:00 Child level 3 30 mins Sam Tucker
11:00 Child level 1 30 mins Karen Joynson
11:30 Child level 3 45 mins Sam Tucker
11:30 Child level 2 30 mins Abby Cooke
11:30 Child level 1 plus 30 mins Karen Joynson
13:00 Adult 2 hour hack 2 hours  Escort
13:00 Child novice hack - walk and trot only 1 hour Escort
14:00 Adult 1 hour hack 1 hour Escort

Sunday: (peak time rate)

Time Level Duration Instructor
9:00 Child level 1 plus 30 mins Jan Hope
9:00 Adult 2 hour hack 2 hours Escort
9:30 Child level 2 30 mins Jan Hope
9:30 Child beginner lead rein 30 mins Charlie
10:00 Adult 1 hour hack 1 hour Escort
10:00 Child level 1 30 mins Jan Hope
10:00 Child level 3 45 mins Charlie
10:30 Child lead rein plus 30 mins Jan Hope
10:45 Child level 4 45 mins Charlie
11:00 Child level 2 plus 30 mins Jan Hope
11:30 Child lead rein 30 mins Charlie
11:30 Child novice hack 1 hour Escort
12:00-13:30 Pony Club under 10s TERM TIME Jan Hopwood
13:30-15:00 Pony Club over 10s TERM TIME Jan Hopwood
13:00 Adult 2 hour hack 2 hours Escort
13:00 Pre schoolers (under 5s) 30 mins Jan Hope

PRIVATE LESSONS CAN BE BOOKED WITH INDIVIDUAL INSTRUCTORS OUTSIDE OF THESE GROUP TIMES. PAYMENT IS REQUIRED AT TIME OF BOOKING WITHOUT EXCEPTION. 48 HOUR NOTICE IS REQUIRED FOR CANCELLATION REFUNDS

Day Available Instructors
Tues Abby, Charlie, Jan, Janice & Sophie
Wed Abby, Karen, Jan & Janice
Thurs Charlie, Janice & Alice
Fri Abby, Charlie, Jan, Alice & Janice
Sat Abby, Sam, Karen & Sophie
Sun Charlie & Jan
Please note we will be closed for Christmas on:
Monday 24th, Tuesday 25th, Wednesday 26th, Monday 31st and Tuesday 1st.